Neon King Kong

image15
image13
image14

Sitter just i detta nu hemma hos Andreas, min käre vän, och är socialt osocial. Han spelar Devil May Cry 4 och svär lite sporadiskt medans jag, som alltid, ger honom en ny bakgrund till hans dator. Ibland håller jag med honom, fast jag inte riktigt vet vad han säger.

Kommentarer
Postat av: julia

hej du. har natali hjälpt dig med ditt headerproblem? (som du skrev om på vår blogg baglades.webblogg.se) vad är det du undrar över så kan jag kanske hjälpa dig.

lämna isof en kommentar på www.julia.blogg.se

2008-03-04 @ 18:45:29
Postat av: julia

jaha du. det hade hon inte. attans vad hon inte är uppdaterad. jo. såhär är det. jag är ingen expert och jag tyckte också att det var jävligt krångligt att få det att fungera. såhär ser i alla fall en del av min kodmall ut som täcker min header. som du vet ser det säkert liknande ut i din stilmall och du vet säkert att du lägger in adressen till din header där min adress står nu (inom parantesen). och adressen får du ju genom att ladda upp en bild och högerklicka, egenskaper. då får du tänka på att ta bort i slutet av adressen där det står "_sys" eller liknande. men som sagt. du verkar mer haj än jag på detta, så du kommer säkert fixa det görbra. sedan om du lyckas fixa det och ändå har kvar din text du har nu är det en liten rad i dina kodmallar du skall ta bort. om du har det problemet kan jag säkert leta upp vad det var. jaja. lycka till

www.julia.blogg.se

#header {
background: url(http://julia.blogg.se/images/julia_colourful_1204358298.jpg) no-repeat center;
margin: 0px;
padding: 10px 0px 50px;
height: 340px;
text-align: left;
border: #FFFFFF;

2008-03-04 @ 21:45:46
Postat av: C.

det var inte jag som hittade på skiten. dessutom var det typ en månad sen. keep up tönt.

2008-04-11 @ 15:50:35
URL: http://christie.blogg.se
Postat av: top Chic.

Vilka fina bilder du gör. Livet går väl bokstavligen inte så bra. Ups and downs. Jag är dessutom lite uttråkad. Sökt till fyra konstutbildningar. Två i Skåne och två på Nyckelviksskolan. Tills dess behöver jag ett jobb. Du då, dear? Vi borde fortfarande ses någongång.

2008-05-12 @ 13:00:00
URL: http://topchic.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0